Jag måste bara tipsa om…

The Booky blogg!

Jag gillar verkligen när lärare använder bloggar i undervisningen, och har många gånger önskat att jag hade kunnat få vara med i ett sånt bloggprojekt, kanske inom svenskaspråket, men ännu hellre inom ramen för samhällskunskap eller naturkunskap. Oj, vad roligt det skulle vara!

Men till dess håller jag tillgodo med andras bloggprojekt. The Booky blogg är en bokblogg där två klasser som går i sexan på Diserödsskolan utanför Kungälv skriver boktips och funderar kring böcker. Jag tycker att det är så himla mysigt att få ta del av vad elever tycker om sådana böcker som jag gärna tipsar om, och, precis som så många gånger förut, hittar jag bland elevernas boktips de där riktiga pärlorna som ingen borde missa.

Och så gillar jag så klart de där härliga Voki-recensionerna. Så kul och modigt av eleverna att läsa upp sin recension istället för att skriva en text. Gå in och läs och lyssna, vett’ja!

(Det här inlägget har lästs 3748 gånger.)