Men alltså, vad hände?

Det känns som att jag har stannat upp rejält senaste veckorna. Jag vägrade låta mig hetsas av någon julstress (mitt bästa tips: låna ut julgranen och belysningen – då är det ett aber mindre) och tog mig långsamt men målmedvetet genom min decemberutmaning.

Och nu då? Borde det inte ta fart igen då? Njae, tydligen inte. Känner mig inte alls sugen på januariutmaningen. Var in på jobbet en sväng igår och hittade en ungdomsbok som låg undanlagd åt mig, men inte ens det fick upp pulsen. Istället längtar jag tills nästa gång jag får tillbringa lite tid med Zlatan och trots snöskottning i nästan en timme med blöööötsnö är det enda som faktiskt fått pulsen att rusa lite när jag vaknade mitt i natten av att strömmen var borta och första tanken var ”Jäklar! Bäst jag tappar upp en liter vatten så jag har till kaffet i morgon bitti…”

Återkommer så småningom med Zlatanrapport och min feng shui/kill hyllvärmare 2012-utmaning.

Fram till dess ska jag softa lite till. 😉

(Det här inlägget har lästs 2733 gånger.)