Mig, mig själv och jag

Har haft med mig de söta pojkarna till sängs några kvällar, men är inte helt övertygad om att de är helt rätt för mig. Föredrar då hellre killar i halvtrasiga jeans, svart tajt t-tröja och en skinnpaj över. Umgås med dem på dagarna. Och lyssnar på dem. Hela tiden. (I mina nya hörlurar så att P kan lyssna på sin sliskiga kräkscountry ifred.)

Och halvtrista småregniga dagar som den här smurfar jag runt, hittar smått och gott och tycker det är lite mysigt att den ständige sekreteraren aldrig är riktigt säker på hur galopp stavas. Jag gillar Peter jag, hans tystnad och silvermask, för att inte säga hur han lyckas förmedla det fruktansvärt brutala men ändå förståeliga i att leta guld bland en död mans inälvor. Även om han kanske inte brukar ha slitna jeans och tajt svart t-shirt under en knarrande skinnjacka. Men vad vet jag? 😉

Dessutom lyckades jag idag efter en lång, jobbig diskussion med mig, mig själv och jag (som faktiskt gick så långt att den urartade i personangrepp) utverka ett undantag från köpstoppet när jag var på stan idag! Jag fick BARA gå in på Nordlanders, och OM de hade några skor med HÖGA skaft som passar för HÖSTRUSK och kostade MAX 220 kr (började på 200 men fick upp det lite 😉 ) på rea, då skulle jag få köpa.

MEN DÅ HAR DE INGEN REA PÅ NORDLANDERS!! VA F*N??!?


(Däremot hade de de här Tamaris-stövlarna. Fodrade, supersnygga … och absolut inte på rea……)

(Det här inlägget har lästs 3397 gånger.)