Nu äger vi en tomt!

Japp, igår var P och jag på banken och förde över pengar för tomten. Så nu är den vår! Husplanerna ligger fortfarande och gungar, men det blir antingen ett L-, T- eller X-hus eller ett L-hus med lite extra hörn på… Det vi vet är i alla fall att det ska vara öppet mellan kök och vardagsrum, att det ska vara MYCKET fönsteryta där, att vi ska ha en toalett i närheten av hallen och ett privat (stort) badrum vid sovrummet. Ja, och så garage på samma nivå som resten av huset. Dessutom är jag lite sugen på ett s.k. ekoskafferi, det ska tydligen fungera ungefär som en matkällare. Värt att kolla upp, tycker jag.

Ja, och så ska vi ju ha sovrum och ett datarum också. Och tvättstuga. Och hemskt gärna en klädskrubb eller två, eller "dressroom" som det så snyggt heter. (Men vaför är det ingen som kallar det för "hunting room"?)

Värmen tycker jag ska gå på golvvärme – då borde man ju kunna slippa vanliga element, eller? Men hur jag ska tänka om centraldammsugarens vara eller inte, det är jag inte riktigt på det klara med. Förslag?

(Det här inlägget har lästs 3282 gånger.)