Och i april tänker jag så här

Jag tycker att det gick hyfsat med läsplaneringen för mars, även om jag inte riktigt hann med Norge-boken. Stärkt av framgången (att missa på en bok är inget misslyckande, no way!) klurar jag nu på hur april kommer att bli, och lägger upp lite lösa riktlinjer.

Först och främst ska Karl Ove och jag bli färdiga med varandra, så även Google-koden och jag. Sen ska jag sitta på buss många timmar över påskhelgen, och efter en bläddring bland e-böckerna bestämmer jag mig för ”Sankta psyko”, den borde kunna få gå som påskekrim, eller hur? Jag har också ett recensionsex som ska läsas därefter, och sen måste jag väl ta tag i den där nordiska utmaningen igen, det får bli en ny bekantskap där i form av Liselott Willén som jag faktiskt inte läst något av tidigare.

Och till aprils sista fredag tänkte jag vara åtminstone halvvägs med ”En dåres försvarstal” som jag läser på fånen, eftersom ”Strindberg och kvinnorna” ska avhandlas under dubbelkvarten på Arkenbiblioteket då. Det går sådär, men nu har jag precis fått veta att P1s Bokcirkeln läser den i vår. Gör alltså en Selma och laddar hem den för att få lite pushning.

(Det här inlägget har lästs 2981 gånger.)