… och så var det lov

Soundtrack: ”Friday I’m in love” med The Cure.

De är duktiga på att använda tidningshörnan, våra småsorkar till elever! Och mitt bland alla Snowmobile, Bilsport och Cosmopolitan ligger Tempus, Fokus och Allt om vetenskap. Ett enkelt sätt att se vad som läses.  😉

Och nu är det fredag och nästa vecka höstlov! Lov men inte ledigt, typ. Jag jobbar ju ändå, eftersom jag har en helt vanlig anställning och inte en lärartjänst. Några komptimmar tänker jag ta ut, men tre av förmiddagarna är ändå inbokade till möten och utbildning. Och så har jag en del läsning att ta igen. 😉

Det ska vara klassuppsättningsmöte på Arken på torsdag, och då ska vi som brukar bokprata för barn och ungdomar träffas och se vad vi ska köpa in för det ändamålet. Jag brukar nästan bara läsa ungdomsböcker till det här tillfället, de andra är så himla bra på att berätta om barnböcker och jag litar helt och fullt på deras rekomendationer. Men ungdomslitteraturen läser jag gärna!

Och den här gången är det så mycket bra jag tänker ta upp! ”Hungerspelen” så klart, har du inte läst – GÖR DET!!

Tänker även ta upp ”Drömmar som krossas” (om en fotbollskille) och ”Spelet” (skiiitrolig!!). Och så önskar jag att jag hunnit läsa ”Fallen ängel”, men jag var så otaktisk att jag lämnade bort den till Louise i cafeterian. Typiskt. Fast hon hade en skön kommentar idag: ”Jag har det så jobbigt med mina böcker. Hemma gråter jag bara, och här är det så spännande att jag inte kan slita mig.” Hon fick ”Jag saknar dig, jag saknar dig” av mig förra veckan, men det gick inte för då satt hon bara och grinade på jobbet… 😉

Och så är det några till böcker jag hade tänkt läsa, men inte har hunnit med. ”Innebandypiraterna”, ”Airhead”, ”Saker som aldrig händer”, ”VM-sommar” och ”Det är så logiskt alla fattar utom du”. Fem böcker. Och det är ju inte förrän på torsdag, eller hur!? 😀


Men nu skiter jag i det här och traskar iväg för att hälsa på P. Han är bättre men får inte komma hem än. Får sova ensam ett par nätter till. ;(

(Det här inlägget har lästs 3546 gånger.)