Oh, aj, aj, aj, aj, buff!*

Mitt och Ps lilla hus går fortfarande under arbetsnamnet Vita Huset. Och jodå, jag kan presentera mig som mrs. President. (P är så klart the first husband. 😉 ) Även invändigt går det mesta i vitt, alla väggar är målade i den fantastiska nyansen äggvitt, och tanken är så klart att färg, form och liv ska tillföras genom accessoarer och lull-lull.

Och nu när vi bott här i drygt två år är det liksom dags att ta tag i saker och ting. Mitt första större inomhusprojekt är den där fotoväggen jag har surrat om i flera herrans år. Under ett par veckors tid har jag mätt, måttat, spikat, och grejsat, och nu är faktiskt alla ramarna där de ska vara.

Bara bilderna kvar, alltså. Och en hel del finns redan och har börjat ta plats. Andra får jag jobba lite med, och de absolut flesta måste så klart skannas in och skrivas ut. Och det är roligt som tusan!

Många minnen, glada skratt och en och annan tår av saknad kommer under arbetets gång.

Det här får vara dagens bild – en blivande bibliotekarie!

Jag är ungefär två år på bilden och hunden heter Ruff och är lika gammal som jag.


*Eller ”Oh, aj, aj, aj, aj, buff-Ruff!” – som alla vet att visan egentligen går… 😉

(Det här inlägget har lästs 3382 gånger.)