Slash på Jellicoe Road?

Det har varit lite en hel del stiltje både i läsningen och bloggandet ett tag. Men så igår föll flera bitar på plats när vi blev klara med en del tungt trädgårdsjobb här hemma och jag samtidigt fick avsluta en väldigt bra (om än lite långsam) bok och börja på en ny.

”Jellicoe Road” är den där boken det har pratats, bloggats och haussats kring – och äntligen är det alltså min tur att få veta vad det hela är om. Jag har bara precis hunnit börja, men jag gillar berättarrösten och den där lite drömlika känslan jag får när jag läser.

Och så idag damp ett paket ner in postlådan – ”It’s so easy (och andra lögner)”, en bok som jag faktiskt glömt bort att jag bett om och som inte kunde ha kommit mer lägligt eftersom jag precis snöat in totalt på Slashs soloalbum.

20120601-102253.jpg

20120601-102305.jpg

Tusen tack, Ponto Pocket!


Apropå Slash:

(Det här inlägget har lästs 4057 gånger.)