”Vem åker höger fram?”

Dagens: ”Tomorrow” med Europe.

Äntligen kollega på jobbet igen, och full fart direkt! Sagostund och infosöklektion stod på schemat idag, och det är alltid lika kul att prata informationssökning, källkritik och upphovsrätt med eleverna!! Jag kan helt ärligt surra hur länge som helst. Och så måste jag erkänna att jag gillar att visa hur snabbt och enkelt det är att redigera wikiartiklar! 😉

Och i morse klickade jag iväg ett mail med en jobbansökan. Känns spännande och ganska pirrigt. Det är ett jobb som ligger väldigt nära det jag hade i åtanke när jag började plugga informationvetenskap, och som onekligen ligger nära ämnet för min och Sofias examensuppsatsVem åker höger fram?. Håll tummarna för mig, OK?

Crowded car – Herat, Afghanistan av Marius Arnesen, CC (by, sa)

Och i morgon tänkte jag vara ledig och laddar för fullt för en helg i en underbar kompis och före detta kollegas sällskap.

(Det här inlägget har lästs 3554 gånger.)