Ljust & fräscht

Jag är inte bara anteckningsboksjunkie, jag är tidsoptimist också. Min vill läsa-lista är ständigt växande, och trots att jag egentligen borde ha all tid i världen för att läsa just nu ser inte verkligheten riktigt ut så. Jag har laddat plattan med alldeles för många böcker (jag kommer inte ens få titta på elibs nyhetslista förrän snön börjar droppa från taket), jag har ungefär 2000 sidor kvar på min feng shui-utmaning (om jag avrundar neråt) och som om det inte var nog fick jag med mig en trave hem efter mitt besök på jobbet igår.

I min iver att ta tag i den största (till formatet) i högen har jag infört en ny kategori – cykelbok. Alltså sitter jag på motionscykeln och trampar fnissande i takt till Fredriks och Henriks underbara filosoferande och på pricken-tankar.

Och ler lite i mjugg när jag på Mio hittar en hel hög med fusk-kronärtskockor.

(Det här inlägget har lästs 2576 gånger.)