Bokbloggsjerka 25 – 28 januari

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Är du 100% ärlig i dina recensioner/omdömen?

Minsann! En samvetsfråga! Det här blir kul att jerka runt och kolla hur andra tänker!

Jag har haft lite svårt för det när det har handlat om recensionsex från förlag som jag bett om. Då har det hänt att jag har varit lite vag i mitt omdöme om boken inte fallit mig på läppen. Istället har jag försökt länka vidare till andra som läst och gillat, för att väga upp liksom. Det här är något jag har övat mig i under de senaste två åren, att våga vara kritisk även när jag bett om att få en bok, och jag tycker själv att jag har lagt av mig den rocken vid det här laget. Är det inte recensionsex jag bett om har jag däremot inte haft några samvetskval alls.

Och har jag sagt mig gilla en bok är det också så – det skulle jag inte kunna ljuga om.

(Det här inlägget har lästs 5042 gånger.)