Bokbloggsjerka 27-30 juli

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken är den bästa respektive sämsta bok du hittills har läst i år?

Uj. För att välja den bästa tar jag en snabb glutt på Topplistan och velar lite mellan ”It’s so easy (och andra lögner)” (som jag fortsätter att hajpa helt skamlöst) och ”Sjutton år och skitsnygg” som är en sån där underbar ungdomsbok som kommer att fungera för många tonåringar, men både du och jag vet väl egentligen att det är Duffs självbiografi som drar det längsta strået.

Sämst då? Utan någon vidare konkurrens kastar jag ”Berättelser från Thorshavn” åt hundarna. Den enda bok som jag faktiskt inte ens läst ut i år, och när jag ger tappt på en bok, då är det riktigt jevvla uselt. Jag vet att han är en av Färöarnas mest framstående författare och att det med största sannolikhet var mig det var fel på och inte boken. Men ändå. Det sämsta jag läst i år.

(Det här inlägget har lästs 4023 gånger.)