Day 15 – Favourite male character

Efter att ha dansat runt på lite annat håll ett tag tar jag äntligen tag i 30-dagars listan igen!

Manlig favoritkaraktär? Har faktiskt inte tänkt så mycket på det tidigare. Karaktärer, både manliga och kvinnliga, som jag inte gillar finns det en hel drös av, framför allt i ett par tre olika deckarserier, men också på annat håll.

Men som jag gillar?

Jag är ju lite smygkär i Fantomen, men jag vet inte om han räknas i det här sammanhanget?

En annan kille jag är lite småsvag för är Sirius Black, det kaaaan bero på att han är lite hårig och ylar mot månen emellanåt.

Om jag ska vara seriösare så ligger Harry Hole bra till. Jag gillar House, och brukar med en dåres envishet hävda att fler läkare borde vara som dr. House, och lite samma säger jag om Harry. Om fler poliser var som honom så skulle … visserligen fler brott begås av poliser, men ändamålet helgar medlen, som man brukar säga.

Men den person som jag tycker absolut bäst om alla kategorier är nog Arto Söderstedt. Honom skulle jag vilja känna på riktigt. Vi får se vad jag tycker om filmversionen av honom. Känns som lite gambling, där.

(Det här inlägget har lästs 3765 gånger.)