Day 25 – A character who you can relate to the most

Jaha, ja. Där var det enkla slut. Dags att gnugga knölarna igen och alltså försöka relatera till en romanfigur?

Jag kan lätt säga att den litterära figur som jag känner mest samhörighet med är Nemi, vi har en hel del gemensamt även om jag inte riktigt går lika långt som henne… Men jag har redan tidigare bestämt att tecknat inte gills i den här utmaningen.

Så.

*funderar*

När jag är sur, bitter och tycker livet är riktigt jävla orättvist mot mig, jag som är så snäll, underbar och helt enastående fantastisk kan jag känna att jag och Camilla Läckbergs Erica har alldeles för mycket gemensamt. Den insikten brukar tack och lov räcka för att min bitterhet ska ge vika. (Nej, jag har inte läst alla böckerna. Jag har läst tre av dem, och det räcker för mig. Lyckliga ni som älskar dem, ni har många sköna läsningar framför er i många år.)

Men annars? När jag är som mest mig själv?

Inte en aning, faktiskt. Jag har funderat över det här i flera dagar nu, diskuterat med maken och andra och ändå inte kommit en millimeter längre.

Jag får väl helt enkelt säga ”Erica” i Camilla Läckbergs deckare. *rys*

(Det här inlägget har lästs 3499 gånger.)