Feng shui / Kill hyllvärmare 2012

Sporrad av boktolvor, feng shui-listor och massor med kill hyllvärmare har jag utan några större svårigheter fått till en egen ganska skön lista. Jag krymper den lite i år, och feglirar på åtta titlar istället för det vanliga tio eller tolv.

Kvar från ifjol ligger:
”Herrarna i skogen” av Kerstin Ekman
”Jonathan Strange & Mr Norrell” av Susanna Clarke
”Den hemliga historien” av Donnar Tartt.

Nytt på listan är:
”Torsdagsbarn” av Sonya Hartnett
”Det femte barnet” av Doris Lessing
”Duck city” av Lena Andersson
”Den stulna romanen” av Nawal El Saadawi

Dessutom kastar jag in ”Hemsöborna” också, eftersom det är Strindbergs år i år. Kanske blir det även ”Röda rummet”, som jag vet att jag påbörjat någon gång, och kanske även läste ut. Fast jag minns inte, så det räknas nog inte i så fall.

Så där ja! Bara att sätta igång då! 😉

(Herre jisses, vilken erbarmelig bildkvalitét! Jaja, ni förstår ju principen.)

(Det här inlägget har lästs 2637 gånger.)