Helgfrågan v 3 – Nöjd med headern?

Varje vecka ställer Mias bokhörna en helgfråga, och den här veckan är det ”Är du nöjd med din header? Hur skapade du den?”

Alltså, jag har ju typ den tråkigaste headern i bokbloggarvärlden, och den har inte heller varit särskilt mycket roligare under åren:

Grejen är att jag gillar när det är clean. Som i det här inlägget. Jag skapade bildspelet ovan och la en automatisk rull i det. Men det stör mig så pass att jag plockar bort rullen och tänker att den som vill får ju klicka höger. För mig är less is more verklighet.

Därför är jag också väldigt nöjd med min header idag. Jag ska ändra typsnitt på huvudrubriken, jag vill ha den lite smalare, men jag har inte kommit mig för med det. Under hösten och vintern har jag bytt mellan olika WordPress-teman, men jag tror att jag har hittat det jag vill ha nu. Tänker att jag ska ändra lite CSS bara, mest för kul. Egentligen är alla länkar, rubriker och knappar i det här temat röda, men se det gick ju inte. Har lite småjox kvar, men är på det hela taget nöjd.

Mia ställer också en bonusfråga: ”Hitta på en Helgfråga och skriv i kommentarer eller skicka till eggetbok@gmail.com”.

Det var inte helt enkelt, men jag gillar ju sådana frågor som ”du är huvudpersonen i boken du läser just nu, vem är du?” 🙂
//hon som fortfarande läser Stormarnas imperium och låtsas att hon är en kickass-brud med skarpaste hjärnan i norraste universumet.

(Det här inlägget har lästs 1540 gånger.)