Helgfrågan
9

Helgfrågan v 32: Vad ser ni framemot att göra i höst?

Soundtrack: I want candy med Bow Wow Wow

Det är Mias bokhörna som varje fredag ställer en helgfråga, och den här veckan är det alltså ”Vad ser ni framemot att göra i höst?”

Jag ser fram emot slutet av september! Då ska jag först och främst få vara med i den första upplagan av Höga Kusten Yogafestival! Som jag längtar! Det är min yogalärare Ulrika som för första gången anordnar festivalen tillsammans med en av sina yogakollegor. (Och det slår mig nu att jag inte var aktiv bloggare i vintras när jag var på yogaresa till Senegal – inlägg om det kommer!)

Sen ser jag också fram emot den sista veckan i september då jag (för första gången!) ska fara till Göttlaborg och gå på Bokmässan. Dessutom kommer jag att få fara med några av mina finaste kollegor och en av mina allra bästa vänner, så det kommer bli bra oavsett skoskav och Nya tider!

Sen har Mia en bonusfråga den här veckan: ”Vad är du svag för i godis eller snacksväg?”

Haha. Jag är inte superförtjust i lakrits och toffée, men jag nekar inte det heller. Annars är det som min P en gång konstaterade: ”Här måste man hetsäta för att hinna få en godisbit”. Socker, det är fina saker det 😀

backgnd_029 by Leonard Towers (CC BY 2.0)

Etiketter:

9 tankar på “Helgfrågan v 32: Vad ser ni framemot att göra i höst?”

  1. Jag är så glad att jag inte är överdrivet förtjust i smågodis. Klarar inte att äta mycket sött, då börjar det klibba 🙂

  2. Oj, är lite av motsatta åsikten. Undviker socker helt och hållet efter att ha läst Ann Fernholms böcker. Ingen storkonsument innan heller, så ingen större svårighet att skippa. 😉

    • Förstår det! Det är ju inte direkt något vi mår så himla bra av, för att underdriva. Kruxet för mig är just det att jag (min hjärna) verkligen går igång på socker, och jag tror jag skulle kunna äta hur mycket som helst…

Kommentarer inaktiverade.