Jag vann!! Jag vann!!

Titta! Jag vann Bookeds påsktävling! Väntar med spänning på ett bokpaket som ska komma med posten!

Vet du inte vad Booked är? Det är ett superbra sätt att få provläsa nya böcker, allt man behöver göra är att tycka till om dem sen, antingen på twitter, fb eller om man har en bokblogg.

Påsktävlingen gick ut på att man skulle berätta om vilken ungdomsbok som betytt mycket för just mig. Det här var min story:

Jag minns när jag gick i sexan, var superkär och ihop med frökens son. På torsdagar fick jag följa med henne hem efter skolan och vara där ett par timmar tillsammans med min kille innan det var dags att åka hem. Tyvärr slutade hon och jag inte samtidigt, utan jag hade ungefär en timme att fördriva varje gång, och det var då jag hittade ”Den oändliga historien” i skolbiblioteket. Jag och Bastian tillbringade många fina torsdagseftermiddagar tillsammans, och det var tack vare den underbara berättelsen som jag hittade in i fantasyns värld, och det är också den känslan jag hade under läsningen som jag vill försöka väcka hos de barn och unga jag dagligen möter i ”mitt” skolbibliotek.

(Det här inlägget har lästs 3352 gånger.)