Knökfullt både i skallen och på papperet

Soundtrack: ”Vingar” med Mikael Rickfors.

Har alldeles för många bollar i luften just nu! Försöker verkligen banka in prioriteringsordningen för den här och nästkommande vecka i min trånga skalle:
1. Databaslektion i Rättsvetenskap (samlar länkar, tips och testar databaser varje ledig sekund i informationsdisken!)
2. Bokprat engelska B (hyfsad koll – ”ska bara” läsa ett par titlar till. Eller kanske tre.)
3. Bokprat lättlästa böcker (har koll – snabbrepetera lite på ett par av titlarna så löser det sig.)

Mellan de här tillfällena har jag lyckats trycka in två biblioteksintroduktioner med bokprat (check! – puh), uppföljning av PoesÖ-projektet (måste hämta USB-minne på Annicas skrivbord innan torsdag – hon är i typ Rom?), APT (lägga upp mina ärenden, som jag skrivit upp på ett papper. Någonstans) och en halvdag med Tom Malmquist som avslutning på det hela (skicka ut informationen om det – check!).

Ja, och så de vanliga sagostunderna och biblioteksbesöken från mellanstadiet, förstås. Det känns lite frusterande att vara ensam halva veckorna när det är så mycket jag vill engagera mig i! Jag vet att jag verkligen måste bli bättre på att planera, men det känns som om det inte spelar någen roll hur mycket jag planerar. Jag vill ju ändå vara med på så mycket som möjligt, så därför säger jag ”ja” även om jag är osäker på om det kommer att fungera. Den enda gång jag verkligen säger ”nej”, det är när det är helt kört.

Tur jag har snälla och förstående lärarkollegor som vet hur min vardag ser ut! 🙂


Och så är jag himla stolt över min mamma och pappa som har varit med i Länstidningen! Eller, egentligen var det väl tänkt att fokus skulle ligga på huset, men jag är mer stolt över mams och paps och det otroliga arbete de lägger ner på mitt underbara barndomshem!  😉

Pappa och mamma

Och visst ser han cool ut, lilla pappa! 😀


Men nu känns det som om jag har geggamoja i skallen – tur jag ska få gå till Kristin, träffa resten av Soppsällskapet och bli bjuden på middag! Najs!

(Det här inlägget har lästs 2908 gånger.)