Socialamedier.ning.com

Soundtrack: ”Electric” med Melody Club.

Det damp ner ett mail i inboxen idag (eller, ja, i iPhonen, då…) från Anna-Stina Takala:

Hej!
Ett meddelande till dig som är anmäld till kursen Sociala medier och ännu inte har hunnit bli färdig.
Nu har du tio dagar på dig att genomföra slutspurten mot diplomet! Kursen pågår till och med 31 december och hinner du blir klar innan dess kommer vi att skicka dig ditt diplom.
Efter nyåret kommer kursen att finnas kvar i någon form, men projektet avslutas och vi skickar inga fler diplom. Förmodligen kommer vi att påbörja ett annat projekt som bygger på detta och där vi tar med oss lärdomarna, så att nästa kurs blir ännu bättre.
Till den som nyligen har anmält sig till kursen och kanske misströstar vill jag säga att om man tar en timma varje dag för att arbeta med den, så hinner man färdigt med kursen även om man inte påbörjat den ännu.
Lycka till och nu vill jag se många spurta i mål! 🙂
http://socialamedier.ning.com/
God Jul!

Åååh!

Det här är en sån där grej som jag anmälde mig till i våras, typ mars, och tänkte ”jamen, vad bra! Där kan jag lära mig mer om vad olika sociala medier är, vad det innebär att använda dem och framförallt HUR jag kan använda dem!” Fast inte riktigt med en gång. Jag anmäler mig nu, så kan jag kolla på det sen. Och nu är det alltså tio dagar kvar.

Så vad gör jag?

Kör igång så klart!

Uppgift 1: Ning.
Att bekanta mig med ningen. Logga in, skriva lite om mig själv, ladda upp en bild, smurfa runt lite och kolla på vad som finns. Känns OK. Laddade upp lite bilder, letade rätt på ett par bekanta namn, smygkikade lite på både chatten och forumet men utan att delta. OK. Så det här är en ning. Läste lite på Wikipedia och Ning.com också, men sen kände jag mig rätt nöjd. Inte krångla till det i onödan, keep it simple. Avslutade med att lägga upp reflektioner i bloggen.

Och sen? Supertaggad att fortsätta, så klart! Men, nej. Långsamt, en sak i taget, inte tokgöra. Hinner nog en grej till idag ändå, men det får bli sen. 😉

(Det här inlägget har lästs 3391 gånger.)