Darkness, walk with me

Soundtrack: ”Bark at the moon” med Ozzy Osbourne.

Har fått för mig att jag ska försöka fota i mörker. Helknäppt, jag vet, eftersom jag har en yttepytteliten halvgammal kompaktkamera som inte klarar sånt finlir. Men se, då kommer tjurskallen fram! Efter att ha knåpat, svurit och jävlats i veckor, jag är tydligen inte så stadig på handen som jag tror, knatade jag in på Expert häromdagen och höstade in ett litet GorillaPod. Och det är nice!

Ett av de första testen med stativet var när jag försökte mig på att visa hur mycket snö det faktiskt är här hemma – räcket är (tydligen) högre än standard, ca 75-80 cm högt. Och snön? Tja, strax därunder, då. 😉 Stativet ”knöt” jag fast runt handtaget på altantdörren. Funkade hyfsat.

Hoppades i min enfald på en klar himmel någon gång under dagen eller kvällen, så jag kunde satsa på den där månförmörkelsen. Men, men, över Ö-vik ligger molnen tjocka. Och det snöar.

(Det här inlägget har lästs 5428 gånger.)