Utmaning: Har du…?

Jag hittade en rolig utmaning hos Annika, en som absolut inte behöver någon större betänketid och som jag så klart inte kan låta bli. Den är enkel som få, det enda man behöver göra är att sätta ett kryss där man känner igen sig.

Jag har…
() Ljugit i en recension för jag vet att förlaget/författaren läser recensionen.
(x) Fått recensionsexemplar
() och inte skrivit om boken på bloggen
() Sagt att jag inte har läst en bok jag har läst.
() Sagt att jag har läst en bok, jag egentligen inte läst.
() Tjänat något på min blogg
() Har fått elaka kommentarer.
() Blivit stressad av att blogga.
() Tänkt sluta blogga.
(x) Hållit det hemligt att jag har en blogg.
() Gjort saker IRL som jag inte hade fått göra utan bloggen.
(x) Haft andra bloggar.
() Gjort min design på bloggen själv.
() Betalat för något till bloggen.
(x) Läst en speciell bok bara för bloggens skull.
() Träffat en annan bokbloggare.

Inte många kryss där inte. Mest nöjd är jag nog över att jag faktiskt aldrig fått elaka kommentarer, jag tycker det finns så mycket kärlek bland bokbloggare men jag förstår väl ändå att det finns. Däremot blir jag lite nyfiken på vad man skulle ha fått göra IRL som man inte fått utan bloggen? Och så tycker jag att det är lite tråkigt att jag inte träffad något annan bokbloggare. Ibland kan jag verkligen tycka att Ö-vik är lite avsides. *fnys*

(Det här inlägget har lästs 5276 gånger.)