Varm och glad går jag den steniga vägen fram

Soundtrack: Trespasses med Patti Smith

Är så där småtöntigt nöjd över mig själv igen.

Med tanke på att jag helt ärligt inte hållit i en virknål sen jag slutade sexan och fick välja mellan textil- och träslöjd så är det inte så illa eller hur?!

Så nej, jag sitter faktiskt inte med näsan i en bok hela dagarna! 🙂

Den steniga vägen då? Nej, det är inte den fascinerande vägbeläggningen på Smed-Anders väg jag menar.

Lagom omgjort recept, och de är som godast när de fått stå till sig en dag. Vilket betyder idag, eftersom jag gjorde dem igår. 🙂

Tinas omgjorda Rocky road:

Grovhacka drygt 2 dl cashewnötter och klipp ca 10 Käck i mindre bitar. (Lägg undan lite till garnering.) Koka ihop 2 dl grädde, 4 dl socker och 100 g smör i ca 5 min. Ta kastrullen från värmen och rör ner 200 g mörk bakchoklad. Blanda ner nötterna och rör snabbt ner 2 dl minimashmallows och Käckbitarna. Blanda inte för länge, då smälter marshmallowsen. Häll upp i en form och strö över resten av nötterna och Käcken och släng på en näve marshmallows också.

Mums!

(Det här inlägget har lästs 2261 gånger.)