Veckans ris & ros – vecka 41

Jag fortsätter hänga på Beas bokhylla i veckans ris & ros:

Vilken är den bästa respektive sämsta boken du hittills läst i höst?

Ah, svårt det där med den bästa! Både ”Torsdagsänkorna” och ”Stolthet & fördom” var sjukt bra läsupplevelser, men måste jag välja en så blir det … *funderar och velar* … ”Stolthet & fördom”. Nej, jag menar ”Torsdagsänkorna”! Eller, jag vet inte.

Sämst är å andra sidan inga problem. Det är oerhört sällan jag ger upp en bok, men i veckan gjorde jag faktiskt det. ”Två soldater” av Roslund och Hellström är ytterligare en spänningsroman med Evert Grens i huvudrollen, och som med alla deras ämnen har den potential att bli något riktigt bra. Men, nej. Gruvligt besviken gav jag upp efter knappt halva boken.

(Det här inlägget har lästs 3224 gånger.)