Vill du ha ett pocketfodral?

Själv har jag en förmåga att ge bort pocketfodral så att jag i slutändan inte har något själv. Jag har länge haft planer på att virka ett, men det har inte blivit av, så därför är jag gladeligen med i Enligt Os utlottning av ett toksnyggt pocketfodral från Pocketfodral.se.

Det skulle passa riktigt bra eftersom jag snart ska byta bussbok och verkligen har tänkt ta mig i kragen och äntligen ta tag i ”Den hemliga historien”, som blir min nästa pocketboksläsning. Men skynda, skynda! Tävlingen slutar i morgon!

20120810-142531.jpg

(Supergammal bild från Stugan. Nu fick jag lite stuglängtan!)


Fast nu när jag var in till Linda och skulle lägga upp en kommentar skummade jag de andra kommentarerna för att se vad de andra ska läsa och blev påmind om ”Wallflower”. Den har ju jag också! Den får bli min nästa bussbok!! 🙂

(Det här inlägget har lästs 3396 gånger.)