Hett i hyllan #9 – Stormarnas imperium (igen)

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

För några veckor sedan skrev jag:

I våras kom så den femte boken av min serie. SOM jag hade längtat. Slängde in ett inköpsförslag på bibblo så snart den fanns i internetbokhandeln (det är ett bra knep för att komma först i kön) och ett par dagar efter utgivningsdatum kunde jag hämta den i reservationshyllan. Började läsa och kände, för femte gången, att o m a j g a d d vad jag älskar den här serien! Insåg efter halva boken att det här faktiskt inte går. Jag måste äga de här böckerna. Sagt och gjort. Hela serien beställdes och levererades, låneboken lämnades tillbaka, och … under tiden hade jag påbörjat en annan bok. Som jag ville läsa ut först. Sen började det närma sig återlämningsdatum för en annan bok, som fick gå före. Jag åkte bort en sväng, boken lämnades hemma. Ja, ni förstår. Den står fortfarande halvläst i min sänghylla. Frontad, så jag ser den varje dag. Och varje dag kommer vi lite närmare varandra, för snart, snaaart ska jag läsa den igen.

Japp. Den är fortfarande inte utläst. Men på tisdag är det Soppsällskap, och då vill jag kunna prata om den. Nytt försök alltså…

Stormarnas imperium av Sarah J Maas

(Det här inlägget har lästs 1327 gånger.)