Nytt förlag att hålla koll på

Lite här och lite där har jag hittat en bok som verkar sjukt intressant – ”Förvriden” av Frida Arwen Rosesund, (ibland står det Frida Edman, jag antar att hon bytt namn?) men jag har inte hittat själva boken någonstans. Nu vet jag varför – den har kommit ut på Mörkersdottir, ett enmansförlag som startade upp ifjol och som jag helt enkelt inte hittat åt. (Jag har i ärlighetens namn inte letat sådär supermycket heller – men på mitt bibliotek finns den inte i alla fall.)

Men i dag har det viskats mycket om förlaget. De har nämligen dragit igång en tävling som går över hela sommaren, och där man förutom 1000 kr att köpa böcker för även kan vinna en Ipad. Inte pjåkigt alls.

Och inte är det svårt att vara med heller. Delta i tävlingen på facebook, och kolla genom deras bokkataloger för att se vad du blir lässugen på. Själv ska jag försöka lägga vantarna på en ny serie – ”Halvblod”, som tydligen innehåller ett visst mått av vampyrer, något som sällan eller aldrig är fel. Den första delen har redan kommit ut och den andra kommer till jul. Och eftersom jag är lite av en sucker för häxor och folktro över huvudtaget så är jag fortfarande supersugen på ”Förvriden”!

(Det här inlägget har lästs 2938 gånger.)